HÀBITS SALUDABLES

Més de 2.000 persones es mouen per la salut

La marxa popular organitzada pel Govern i els comuns s'ha celebrat simultàniament a les set parròquies

La marxa popular aplega 2.064 participants en les set parròquies.SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 2.064 persones han participat aquestmatí a la marxa popular organitzada conjuntament entre el Govern i els set comuns.La trobada, que substitueix la tradicional i multitudinària cursa popular del dia de l'esport per a tothom, s’ha celebrat de manera simultània a les set parròquies del país per evitar aglomeracions.

Al recorregut, de tres quilòmetres, hi han pres part el cap de Govern, Xavier Espot, a Escaldes Engordany; la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, a Andorra la Vella; el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, a Sant Julià de Lòria; la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, a la Massana i el secretari d’Estat d’Esports, Just Ruiz, a Ordino.

Els participantshan pogut adquirir una samarreta, una bossa i una mascareta commemoratives de l’acte amb una donació d’1 euro, que es destinarà a les associacions de col·lectius vulnerables que ha participat.

'Mou-te per la teva salut'

Aquesta marxa s'emmarca en la iniciativa "Mou-te per la teva salut", que ha organitzat activitats des del 20 de setembre i fins al 3 d'octubre per impulsar la importància de la pràctica regular d’activitat física per a la salut. Com a novetat, enguany també s’han promogut activitats inclusives amb la col·laboració i implicació dels col·lectius vulnerables i malalties de risc.

tracking