Crèdit Andorrà i Caser Seguros amplien l'aliança en les assegurances de no vida

Seu de Crèdit Andorrà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Crèdit Andorrà i Caser Seguros han ampliat la seva col·laboració i han arribat a un nou acord gràcies al qual la companyia espanyola entra al negoci assegurador de no vida del grup financer al Principat, segons va informar ahir l’entitat financera en un comunicat.

Aquest acord referma l’aliança estratègica entre les dues entitats, que es va iniciar el 2019 quan Caser Seguros va entrar al negoci de les assegurances de vida del grup financer a l’adquirir el 51% del capital de CA Vida Assegurances.

L’acord, segons s’assenyala en el comunicat de premsa, té com a objectiu continuar impulsant el negoci assegurador d’ambdues entitats i incrementar el valor afegit als clients. El projecte conjunt, segons informa Crèdit Andorrà, permetrà fer front amb competitivitat i eficiència als reptes a llarg termini d’un sector financer i assegurador en ple procés de transformació global i d’assumpció de les noves normatives reguladores.

Arran d’aquest acord Caser Seguros tindrà el 59,72% de l’accionariat d’Actiu Assegurances, societat participada pel Grup Crèdit Andorrà en un 44,65% fins ara, i que després d’aquesta operació passarà a comptar amb el 25% de la referida societat, finalitza el comunicat de premsa.

tracking