Educació

Vilarrubla i González-Cambray es reuneixen a Esterri d'Àneu

La trobada ha servit per reforçar vincles entre els dos territoris, que s'han tornat a citar per ampliar sinergies

González-Cambray i Vilarrubla, durant la trobadaSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla i el conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez-Cambray, s'han reunit per primera vegada a Esterri d'Àneu.

En la trobada, els dos territoris han coincidit en reforçar la col·laboració en l'àmbit educatiu: "que Andorra sigui un país petit ens permet fer canvis més ràpids en alguns casos, i que Catalunya tingui més alumnes segur que els permet trobar-se amb situacions més diferents", ha remarcat la ministra després de la reunió. Aquesta voluntat passa per estudiar la possiblitat de potenciar el conveni ja existent en matèria de Formació professional, perquè els alumnes del Principat tinguin l'opció de fer pràctiques a Catalunya. La bona sintonia entre Vilarrubla i González-Cambray, ha permès acordar una nova reunió de treball més àmplia per buscar noves sinergies i reforçar les existents.

Aquesta reunió s'ha emmarcat dins de les Jornades per a l'Excel·lència que se celebren fins aquest dissabte a Esterri d'Àneu. En aquesta vuitena edició, s'han programat taules rodones, conferències i activitats amb el futur de l'educació com a fil conductor. En l'obertura de les Jornades, Vilarrubla ha remarcat la riquesa de l'educació d'Andorra, amb tres sitemes educatius i lliure elecció.

tracking