FORMACIÓ

Joves liberals d'Europa es formen a Andorra en comunicació política

Les jornades Young changmakers Academy celebren la seva primera edició presencial al Principat

Primera jornada de la Young Changemakers Academy.LIBERALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les jornades Young Changemakers Academy, que celebren la seva primera edició presencial a Andorra, formaran una quinzena de joves europeus en comunicació política durant aquest cap de setmana.

En el discurs de benvinguda d'avui, el president de Liberals d’Andorra i ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha destacat la tradició parlamentària del Principat d’Andorra i la importància de les relacions internacionals.

Durant la primera jornada d’aquest seminari, els joves liberals europeus també han pogut conèixer de la mà de Ferran Costa, president del Grup Parlamentari Liberal, el parlament, tant l’antiga Casa de la Vall com el nou edifici del Consell General. El seminari ha tancat el primer dia amb una formació sobre les eines utilitzades en comunicació política i com aplicar-les per maximitzar la difusió d’un projecte polític.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és que els assistents intercanviïn opinions, treballin en estratègies de comunicació i estableixin les eines més adients per transmetre els missatges polítics entre els joves.

Les jornades Young Changemakers Academy estan organitzades conjuntament per la LYMEC, ELF i els Joves Liberals d’Andorra. Avui ha estat la primera jornada i s'allargaran fins demà al vespre.

tracking