Investiguen un andorrà per tràfic de productes d'estètica a Múrcia

La Guardia Civil indaga en suposades operacions de compra i venda de productes sense la requerida autorització sanitària

Un guàrdia civil en una altra operació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La seu a Múrcia de l'empresa de productes de medicina estèticaDermicaLaboratoiresEurope, ha estat objecte aquesta setmana d'un registre ordenat per un jutge per aclarir un presumpte "cas de tràfic d'importació i exportació de medicines sense cap control" indiquen els responsables sanitaris que han participat en el registre, segons informaLa OpinióndeMurcia.

En aquests registres els agents haurien confiscat diverses caixes amb documentació a més d'ordinadors per investigar les suposades operacions de compra i venda de productes d'aquesta empresa sense la requerida autorització sanitària. Concretament, es tractaria de medicaments portats des d'altres països sense els controls pertinents, per exemple, per tractament debotox.

DermicaLaboratoiresEuropeés una de les empreses espanyoles més importants en el sector de la producció i distribució de productes de medicina estètica. És propietat de JordiMolnerGonzález, originari de Barcelona, però amb nacionalitat andorrana i domiciliat des de fa anys al Marroc, on la companyia tambéhité oficines a més d'estar present en més de trenta països.

Segons el mitjà murcià, fonts properes a la investigació han indicat que no s'han produït detencions en el marc de les actuacions, que han estat declarades secretes pel jutjat, encara que sí que hi ha persones que romanen en qualitat d'investigades. Ara està pendent de determinar si, presumptament, hi ha delicte de contraban i qui l'hauria comès.

tracking