Increment dels casos amb 20 nous contagis

La pandèmia deixa 102 casos actius, però el pacient ingressat a l'hospital ahir ja ha estat donat d'alta

Repunt de contagis amb una cinquantena de nous positiusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'afectació de la pandèmia incrementa en l'última jornada que deixa 20 nous contagis elevant a 15.242 els afectats pel virus des del març i situa en 102 els casos actius. No obstant, hi ha una millora pel que fa a la situació sanitàriadonat que l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell no té cap pacient ingressat. Salut informava ahir de l'ingrés d'una persona d'edat avançada a planta del centre sanitari que ja ha estat donada d'alta, per tant no hi ha cap pacient ni a planta ni a l'UCI i es registren un total de 15.010 persones que han superat la malaltia.El total de defuncions fins a la data és de 130.

Pel que fa a l'afectació escolar hi ha tres aules totalment confinades, dos menys que ahir que han passat a formar part de la vigilància parcial, és a dir sis aules es troben amb part dels alumnes aïllats a domicili quan ahir eren quatre. Altres 12 classes resten en vigilància passiva.

Les dosis administrades ascendeixen a 104.664 amb 53.858 de primera injecció i 50.550 amb dues punxades. Salut ha administrat a més 256 terceres inoculacions a persones que resideixen a centres sociosanitaris i a col·lectius vulnerables com els trasplantats.

tracking