Escoles

Millora del wifi a les escoles

Andorra Telecom ha finançat el desplegament amb un cost aproximat de 500.000 euros

Ester Vilarrubla i Jordi Nadal, en la visita d'un centre escolar a OrdinoSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les noves tecnologies i les aules conviuen des de fa temps per adaptar l'aprenentatge dels alumnes als nous temps. El Govern i Andorra Telecom han decidit potenciar aquest vincle i ha posat fil a l'agulla a una partida de mig milió d'euros per renovar la xarxa wifi a 33 centres del país.La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i el Director General d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, van inaugurar ahir a l’escola andorrana de secundaria d’Ordino la nova infraestructura.

Aquest canvi en la xarxa és progressiu i, de fet, ja s'han tirat endavant les primeres intervencions a 15 escoles dins el projecte Wifi a les escoles. La renovació permetrà que hi hagi 12.000 usuaris vinculats a la comunitat educativa i d'aquests, gairebé la meitat es podran connectar a la vegada.

Aquesta inversió està emmarcada en el Pla Estratègic de Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà (Permsea) que es va iniciar l'any 2012. D'altra banda, Andorra Telecom informa en un comunicat que, a més de finançar la totalitat del desplegamentamb un cost aproximat de 500.000 €, i que s’ha desenvolupat mitjançant licitació pública del Govern,ha assumit també la direcció i l’oficina tècnica del projecte, especialment creada amb el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, per poder executar-lo de forma coordinada.

tracking