Llengua Catalana

Andorra promociona el català amb microcursos a Praga

El país representava la llengua catalana al Dia Europeu de les Llengües, on han pres part més de quaranta llengües d'Europa i d'arreu del món

Un membre del Centre Carlemany durant un dels microcursosSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Carlemany de Llengua Catalana de la Universitat Carolina de Praga, que forma part del Ministeri de Cultura i Esports, ha participat en el Dia europeu de les llengües que ha tingut lloc a la ciutat txeca convidada per representants de la Comissió Europea.

Per la delegació andorrana, l'esdeveniment és considerada una excel·lent plataforma per a la projecció de la llengua i la cultura del país a l'exterior. Uns objectius en línia amb els del certamen, que a la vegada treballa per preservar el plurilingüisme arreu del continent europeu i del món a través d'un speakdating, és a dir, microcursos de cinc minuts de durada, on s'ofereix un tast de cada llengua a tots participants, mostrant la riquesa i les peculiaritats de cada un d'ells.

Els membres del Centre Carlemany han fet arribar un exemplar de la nova edició del llibre 'Viure a Andorra. Català bàsic en imatges' a tots els participants, entre els quals, també hi havia institucions homòlogues de països com Anglaterra, França, Itàlia, Hongria o Àustria, entre altres.

tracking