CULTURA

El Festival Internacional de Pallasses presenta una edició de grans referents

L'esdeveniment tindrà lloc del 14 al 16 d'octubre amb noms consolidats com Virginia Imaz o Gardi Hutter

El conseller Miquel Canturri, el cap d'àrea Jan Cartes i la directora del festival Pepa Plana.Mireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Internacional de Pallasses d’Andorra torna per quedar-se després d’un any d’abscència provocat per la pandèmia. Enguany, a diferència d’edicions anteriors, aquest festival dedicat a les dones pallasses tindrà lloc a octubre. Concretament, del dijous 14 al dissabte dia 16. "És una edició de grans referents"ha assegurat aquest matí Pepa Plana, directora artística i ànima del festival durant la presentació del festival. Així, l’edició comptarà amb noms ja consolidats dins del gènere com Virginia Imaz, que presentarà un espectacle en clau d’humor i tendresa al voltant de qüestions relacionades amb el sexe i el propi cos o Gardi Gutter, que es posarà al paper d’una modista amb l’estil propi que la caracteritza.

Quant els espais, els espectacles -que tindran un preu d’entre 5 i 10 euros segons el lloc i es podran adquirir properament a través de l’enllaç andorralavella.ad/entrades- es repartiran entre el Teatre Comunal i el Centre Cultural La Llacuna, que acollirà les peces de format més reduït.

Plana, per acabar, ha volgut fer un apunt sobre la paritat de gènere en relació al món professional de les pallasses. "La voluntat absoluta de qualsevol festival de gènere és deixar d’existir"ha deixat clar.

tracking