Inici de la vacunació a l'hospital de dia

L’hospital de dia va començar a vacunar ahir els ciutadans que són convocats per immunitzar-se contra el coronavirus.

Inici de la vacunació a l'hospital de diaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les xifres de contagis pel virus SARS-CoV-2 segueixen en nivells baixos al país i així ho demostra el nombre de casos actius, que va baixar fins a 76, dos menys que en la jornada anterior. Una tendència que es manté envers el nombre de contagis nous, que ahir van ser tres. Així, la xifra total de contagis al Principat des de l’inici de la pandèmia creix a 15.192, segons mostren les dades del Govern.

Pel que fa a l’afecció de la pandèmia als centres escolars, el Govern va informar ahir que hi segueix havent nou aules sota vigilància activa, de les quals tres estan en confinament total i sis amb part dels alumnes aïllats al domicili. A més, hi ha cinc classes sota vigilància passiva.

D’altra banda, respecte als ingressos, l’hospital Nostra Senyora de Meritxell segueix sense cap pacient internat per Covid-19. Amb referència al nombre de defuncions arran del contagi de la Covid, segueix en 130.

En el plànol global, amb dades actualitzades dilluns passat, la taxa de nous casos diagnosticats per cada 100.000 habitants en els darrers set dies se situa en 117, mentre que el percentatge de positius en el mateix període se situa en el 0,9%.

INICI DE LA VACUNACIÓ A L'HOSPITAL DE DIA DE MERITXELL

L’hospital de dia de Meritxell va començar ahir a vacunar contra la Covid-19 els ciutadans que són convocats per immunitzar-se contra el virus. Això suposa que el centre de vacunació de la plaça de braus es deixa per a convocatòries massives, quan hi hagi prevista l’administració de moltes dosis. En aquest sentit, cal apuntar que des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 103.890 vacunes –53.744 primeres dosis, 49.906 segones i 240 terceres–, segons l’actualització de dades sanitàries facilitades pel Govern.

Una infermera administrant un vaccí.

tracking