Govern destinarà 49.500 euros a AINA

L'executiu també ha aprovat el finançament anual de Càritas per un import de 27.000 euros

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat avui destinar 45.000 euros anuals per finançar els programes i projectes socials d'AINA. Aquest pagament es farà en el marc del conveni de col·laboració que té amb l'entitat privada, que organitza activitats per a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat i d'exclusió social.

Durant el Consell de Ministres també s'ha donat llum verd al pagament de 27.000 euros per finançar projectes de Càritas, donant continuïtat al conveni de col·laboració que l'executiu manté amb l'entitat privada, que desenvolupa programes d’atenció sociala nivell nacional com, per exemple, el Banc d’Aliments.

Rehabilitació de la depuradora del Pas de la Casa

El ple també ha adjudicat els treballs de rehabilitació i millora de la façana de la depuradora del Pas de la Casa a l'empresaConstruccions Purroy. Es destinaran44.987,25 euros a restaurar les parets exteriors que es troben en mal estat.

La mateixa constructora ha estat elegida per executar els treballs de rehabilitació del cobriment de l'església de Sant Ermengol de l'Aldosa, per un import de9.871,07 euros.

tracking