Reportatge

D'Andorra a Marbella

El Principat serà el convidat especial de la primera edició de l’expo-festival Design Week Marbella, un nou punt de trobada sobre disseny i noves tendències.

L'espai Design Avenue de la fira.DWM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra és un país que està de moda. Arquitectònicament i a nivell de disseny podríem dir que té propostes diferents” assegurava un dels membres de Sheridan Comunicación, l’agència encarregada de dur a terme la comunicació a l’esdeveniment Design Week Marbella. Enguany, el Principat tindrà un protagonisme especial en aquesta primera edició de la fira internacional que acollirà el municipi malagueny, ja que en serà el convidat especial. “Està en boca de tothom. A nivell de teletreball es tracta d’una localització important” continuava el membre de Sheridan. “De fet, una de les conferències que durà a terme el representant d’Andorra anirà sobre aquest tema” afegia en relació a un dels actes que precisament comptarà amb la presència del ministre de Presidència, Economia i Empresa Jordi Gallardo. En aquest sentit, Teletrabajo y nativos digitales: el hogar como destino de trabajo serà precisament la taula rodona en què el ministre participarà aquest proper dimarts juntament amb dos membres de l’empresa Élite Experience i la directora de turisme de Marbella, Laura de Arce. “Parlarem de les ofertes d’oci d’Andorra, de l’ecologia, de la qualitat de vida... És un país molt atractiu no només per viatjar-hi sinó per viure-hi i a l’organització li ha semblat que era molt interessant comptar amb el seu punt de vista” detallava el membre de Sheridan Comunicación. Per altra banda, el ministre Gallardo també participarà el mateix dimarts en una visita en què també hi haurà membres de la revista Interiores i la revista Instyle.

Aquesta primera edició del Design Week Marbella, que tindrà lloc des de demà fins al diumenge 3 d’octubre al Palacio de Ferias, Congresos y Exposiciones de Marbella, s’ha plantejat com un punt de trobada on coincidiran les firmes més reconegudes i els dissenyadors de referència del sector. Es tracta d’un nou esdeveniment internacional entès com una exposició-festival on els visitants tindran l’oportunitat de descobrir les noves tendències i novetats en interiorisme, construcció, decoració i arquitectura d’interiors. “És una fira molt diferent al que s’ha vist fins ara a la ciutat, tant pel nivell de qualitat com pel nombre de professionals que hi trobarem. Hi haurà més de 300 marques”, concretava.

tracking