Un nou positiu a l'escola d'Escaldes i dues aules més confinades

El centre suma 15 contagiats de la Covid i 7 classes amb alumnes aïllats a casa

L'escola andorrana d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Salut ha notificat avui tres positius de Covid dels quals un correspon a un alumne de l'escola andorrana d'Escaldes que acumula 15 contagiats en el brot que ahir va anunciar el Govern. L'afectació al centre educatiu augmenta amb dues classes més confinades que deixen en total set grups educatius amb restriccions ja que hi ha tres aules amb tots els escolars aïllats a casa i quatre amb part dels estudiants en confinament.Els alumnes de 6è, el nivell amb més contagis, han passat avui una prova TMA per detectar si hi ha més afectats pel virus però els resultats del cribratge generalitzat no es coneixeran fins demà.

La incidència de la Covid al sistema educatiu manté amb confinaments altres tres classes de centres escolars, una de manera total i les altres dues amb afectació parcial. Quatre aules més estan en vigilància passiva per l'aparició de positius entre els alumnes.

Els nous contagis incrementen a 15.156 la suma de persones que ha tingut la infecció des de l'inici de la pandèmia entre les quals 64 són casos actius, un menys que ahir, i les recuperacions augmenten a 14.962 amb quatre altes en les últimes hores.

tracking