TRANSICIÓ ECOLÒGICA

Govern reforça el seu compromís amb l'Agenda Mediambiental Iberoamericana

En la reunió que s'ha celebrat els representants han compartit la preocupació pel canvi climàtic i la necessitat d'adoptar models més sostenibles

El director de l'Oficina d'Energia i del Canvi Climàtic, Carles Miquel, i la directora del Departament de Medi Ambient, Sílvia Ferrer.Govern.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de l’Oficina d’Energia i del Canvi Climàtic, Carles Miquel, i la directora del Departament de Medi Ambient, Sílvia

Ferrer, han participat avui en la reunió per reforçar el seu compromís amb l'Agenda Mediambiental Iberoamericana.

En la trobada, els participants han acordat donar suport a una declaració que inclou la preocupació pels canvis en el sistema climàtic mundial, així com labona acollida que les parts han manifestat en relació al llançament de l’"Agenda Mediambiental Iberoamericana" i el seu compromís per col·laborar en el seu desenvolupament.

Paral·lelament avuitambé s’ha dut a terme la reunió sobre models de mobilitat més sostenibles. A la trobada hi ha participat la tècnica de l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic, Meritxell Cuyàs, que ha presentat els principals trets de l’Estratègia nacional de mobilitat d’Andorra. S'han explicat els aspectes més innovadors del pla que el Govern aprovarà recentment.

Setmana Mediambiental Iberoamericana

L’objectiu d’aquesta Setmana Mediambiental, que se celebra del 20 al 24 de setembre,els reptes ambientals urgents de la regió. El seu objectiués posicionar Iberoamèrica com un important espai de cooperació i diàleg en matèria de medi ambient, a més d'avançar en l'Agenda Ambiental Iberoamericana.

tracking