Crèdit Andorrà renova la seva col·laboració a la Trobada Empresarial al Pirineu

L'entitat ha signat un conveni gràcies al qual donarà suport a les tres properes edicions de les jornades

Xavier Cornella, director general de Crèdit Andorrà, i Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu signant el conveni el 2018.Crèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Crèdit Andorrà i l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu han renovat el conveni de col·laboració gràcies al qual el banc donarà suport a les tres pròximes edicions de les jornades. Crèdit Andorrà, com a entitat patrocinadora, col·labora en aquesta iniciativa que s’ha consolidat com una de les jornades econòmiques de referència a Catalunya, amb l’objectiu de fomentar els ponts de diàleg i de relacions econòmiques entre Andorra i la zona de Lleida i dels Pirineus.

Vicenç Voltes, president de l’associació organitzadora, ha explicat que “entre un 18 i un 20% dels assistents que esperem són d'Andorra, país amb el qual mantenim molta bona relació tant pel que fa a espònsors com a participants. Des de la Trobada volem seguir mantenint aquesta bona relació amb el Principat”.

Enguany, l'edició es titula "Resiliència empresarial" posarà en valor la capacitat d’adaptació de les empreses i els empresaris al nou paradigma econòmic post Covid-19, i farà èmfasi en qüestions com la sostenibilitat i la innovació digital.

tracking