DONACIÓ ANIMALISTA

GosSOS rep 2.500 euros recaptats per una 'influencer'

La jove alemanya resident al Principat va recollir els diners en un directe solidari de 12 hores a la plataforma Twitch

Krissi, una 'streamer' resident al país, ha donat el txec de 2.500 euros a gosSOS.gosSOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

GosSOS ha rebut una donació de 2.500 euros que Krissi, una jove "streamer" alemanya que viu al Principat, va recaptar en un directe solidari a través de la palataforma Twitch.

Krissi, que va arribar a Andorra al maig del 2020, va voler celebrar el primer aniversari de la creació del seu canal de Twitch amb una marató de 12 hores d'emissió en directe dedicada a la recaptació solidària de recursos per als animals de la gossera oficial del Principat d'Andorra que gestiona GosSOS.

Durant la marató, feta íntegrament en alemany, Krissiva visitar la gossera, va trobar-se amb voluntaris, va passejar un dels gossos que es troben a l'equipament i va mostrar també diversos indrets del país.La influencer explica que "volia estar més integrada a Andorra i fer quelcom a canvi d'aquesta bona acollida que ha experimentat i, després de conèixer les persones que fan possible GosSOS, va decidir fer aquesta recaptació solidària en benefici dels animals de la gossera".

Des de GosSOS celebren que "els nous canals socials poden trencar fronteres i ser una eina de suport a la tasca animalista".

tracking