Marín presenta una nova comissió de participació ciutadana

L'objectiu de l'òrgan, que comptarà amb dos representants de la ciutadania, és promoure la cultura participativa

La ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín.Govern.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, ha presentat avui la nova Comissió Operativa de Participació Ciutadana, un òrgan interministerial per promoure la participació ciutadana des d’un vessant transversal en l’elaboració de les polítiques públiques.

La missió del nou òrgan, tal com ha remarcat Marín,és promoure la cultura participativa. La ministra ha destacat que la comissió contribuirà a garantir la coordinació i la transparència dels processos de participació ciutadana duts a terme a l’Administració. En aquest sentit, el consell permetràvalorar, de manera conjunta entre tots els ministeris, els programes, projectes i serveis públics susceptibles de ser treballats des del punt de vista de la participació ciutadana.

Aquesta comissió estarà formada pel ministre competent en matèria de participació ciutadana, que presidirà l'òrgan, un representant de cada ministeri i l'equip del Departament de Participació ciutadana, també hi podran formar part dos representants de la ciutadania no organitzada.

tracking