Economia

Andorra cerca a Dubai promoció econòmica

Participar en el certamen, que s’inaugura l’1 d’octubre, suposa un cost de 150.000 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Principat afronta la seva participació en l’Expo Dubai 2020 amb l’objectiu de posicionar el país com un living lab d’innovació oberta, a més de promocionar les oportunitats econòmiques en un context global i presentar a la resta de participants les estratègies de sostenibilitat de l’economia andorrana.

Ahir a la tarda es va fer la presentació oficial del pavelló que representarà el país en aquesta trobada internacional, la qual va ser posposada l’any passat a causa de la pandèmia.

Els living labs es poden definir com a un camp de proves reals per a eines digitals en què els productors tenen un contacte directe amb els usuaris i ambdós generen informació que permet desenvolupar allò que s’experimenta.

El Principat torna d’aquesta manera a una exposició internacional després de la seva participació a Lisboa el 1998, a Hannover l’any 2000 i a Saragossa el 2008. El projecte té un cost per al Govern de 150.000 euros, tot i que l’executiu ha previst que el suport de l’organització d’Expo Dubai 2020 té un valor d’1,5 milions d’euros. Una d’aquestes aportacions se centra en la celebració del dia nacional, que serà el 28 de gener del 2022.

Per a aquella data s’ha preparat una missió empresarial per a la setmana del 25 al 29 de gener en la qual s’exploraran les oportunitats del mercat de l’Orient Mitjà i s’afavorirà el procés d’internacionalització de les empreses andorranes en un context global d’inversió, segons va indicar ahir l’organització. L’exposició se celebrarà des de l’1 d’octubre fins al 31 de març del 2022 amb 191 països participants.

Andorra cerca a Dubai promoció econòmica

Imatge del pavelló del Principat.

tracking