Sis positius per Covid i set aules amb confinaments

Un home de 90 anys ha estat ingressat durant el cap de setmana pel virus però ja ha rebut l'alta

Hospital Nostra Senyora de Meritxell aquest octubreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Covid deixa sis contagiats més des de divendres i més afectació escolar amb quatre aules totalment confinades i tres amb part dels alumnes aïllats a domicili i una altra classe en vigilància passiva, segons ha informat el Govern. La infecció pel virus ha provocat l'ingrès a l'hospital durant el cap de setmana d'un home de 90 anys tot i que ja ha estat donat d'alta aquest matí i el centre torna a estar sense pacients per la Covid.

La pandèmia ha afectat ja a 15.140 persones de les quals 61 són casos actius, vuit me´s dels que hi havia divendres passat, i hi ha hagut la mateixa xifra d'altes fins sumar 14.949 recuperats. Les defuncions pel virus es mantenen en 130 òbits.

El procés d'immunització continua avançant amb l'administració de 636 vaccins més que enfilen les dosis posades a 103.022. La majoria de les injeccions inoculades des de l'actualització de divendres corresponen a primeres punxades amb 626 de noves i 53.050 en total i una desena són segones vacunes que ja arriben a 49.875 persones amb la pauta completa. El nombre de tercera dosis són 97, les mateixes de la setmana passada i tampoc no varia de 918 la xifra de vacunats d'entre 12 i 15 anys.

tracking