Salut registra 11 nous contagis per Covid més

Una altra aula es troba sota vigilància parcial, el que suma quatre aules sota vigilància activa des de l'inici del curs escolar

Repunt de contagis amb una cinquantena de nous positiusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'evolució de la pandèmia deixa avui 11 nous contagis registrats en les últimes hores, el que fa que el total d'afectats pel virus arribin a 15.124 personesdels quals 53 són casos actius, nou més que ahir, i 14.941 persones s'han recuperat de la Covid, dues més que la jornada d'ahir.La pressió hospitalària segueix a zero, en una situació que es manté des del 6 de setembre i, per tant, des de fa onze dies.

Les dosi administrades de la vacuna pugen fins a les 102.386. Les primeres dosis es mantenen en 52.424, les segones són 49.865 i les terceres 97. Un total de 918 dosis són les que s’han injectat a joves d’entre 12 i 15 anys en la primera data en què se’ls va convocar, el 9 de setembre passat.

Una setmana després de la tornada a les aules, la incidència del coronavirus es tradueix en dues aules confinades completament i dues amb només part dels alumnes aïllats, una més que ahir.

tracking