x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Telecomunicacions

Nou propostes per construir la nova seu d'Andorra Telecom

L’edifici s’integrarà de manera transformadora i sostenible i s’ubicarà a la plaça de The Cloud
Actual seu d'Andorra Telecom.

Actual seu d'Andorra Telecom.

Actual seu d'Andorra Telecom.

Actualitzada 17/09/2021 a les 12:02
La companyia de telecomunicacions Andorra Telecom ha informat que ha rebut un total de nou propostes al concurs d’idees per a la construcció de la seva nova seu, que s’ubicarà a la plaça de The Cloud. La companyia ha fet saber que un cop rebudes les propostes, el jurat es va reunir per fer unes primeres valoracions. D’aquesta primera trobada van destacar-ne la qualitat del conjunt de les propostes arquitectòniques presentades. El jurat en qüestió ha designat una comissió tècnica de treball, que s’ha d’ocupar d’avaluar el compliment tècnic dels requisits del plec de bases de les propostes presentades. Andorra Telecom aposta perquè aquest nou edifici, situat al bell mig de l’eix comercial de la parròquia d’Andorra la Vella, s’integri en l’espai urbà de forma sostenible i transformadora.

Ja es va informar l’octubre de l’any passat que el nou edifici on s’ubicarà la seu d’Andorra Telecom tindrà un cost de més de 16 milions d’euros. En aquells moments l’operadora confiava que estigués finalitzat el 2024 i per aquest motiu ja va reservar diverses partides pressupostàries com a mínim fins al 2023 per pagar la seva construcció. La nova edificació, tal com va assegurar el cap de Govern, Xavier Espot, acollirà un parc tecnològic i no serà únicament la seu d’Andorra Telecom.

En aquells moments per a l’actual exercici del 2021 ja hi havia una partida de 600.000 euros per costejar la redacció del projecte guanyador del concurs públic d’idees per a la nova construcció. En el pla d’inversions de l’antiga parapública també s’assenyalava que es destinarien a la construcció de la nova seu 6,3 milions el 2022 i 3,7 milions el 2023. En total, 15,8 milions d’euros per als acabaments de l’edifici.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts