Andorra la Vella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella acollirà amb altres parròquies del 16 al 19 de novembre el primer Congrés d'escriptors de novel·les d’espionatge, organitzat pel Club Le Carré, una associació a la qual pertanyen diferents autors especialistes en aquesta temàtica, segons ha anunciat un mitjà especialitzat. L’associació pren el nom en honor a l'escriptor britànic que va fer popular aquest gènere dins de la novel·la amb l’obra L’espia que va sorgir del fred.

Durant el certamen s'anunciarà el Premi Principat d'Andorra a la novel·la seleccionada entre les que concursen a aquest premi durant l’any 2022, i el guardó es coneixerà durant la celebració de la segona edició, en data similar a l’any que ve. Per al premi de l’any vinent s’ha comptat amb la participació de l’editorial sevillana Doble Identitat i el premi estarà patrocinat pel Club Le Carré. Així mateix, es concedirà un premi a la millor obra publicada durant aquest any i que tingui com a temàtica el món dels espies.

En les quatre jornades de les quals constarà el congrés, se celebraran actes en què intervindran coneguts escriptors i alguns exmembres de serveis d'espionatge, en les quals explicaran les seves experiències en el dia a dia de la seva professió.

tracking