FESTIVAL DE MÚSICA

L'Andorra Mountain Music serà a l'hivern en diversos llocs

Jordi Torres afirma que encara no hi ha dates confirmades però que Govern està treballant amb les estacions d’esquí

El ministre de Turisme i Telcomunicacions,Jordi Torres, ha participat en la inauguració del nou curs de l'Escola VatelSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Turisme, Jordi Torres, ha confirmat aquest matí que el festival AndorraMountainMusicse celebrarà durant aquesta temporada d'hivern. Una possibilitat que fins ara s'estava estudiant des de Govern. "Ja està decidit. Ara està en fases de preparació. L'objectiu és pujar una mica més la qualitat del producte i poder oferir molts esdeveniments i moltes coses perquè els visitants se sentin a gust quan vingui aquí" ha assegurat. Torres ha fet saber que de moment encara no hi ha dates confirmades, però ha avançat que l'esdeveniment tindrà lloc en diversos emplaçaments. "Hem de parlar amb les estacions d'esquí perquè encara hi ha diverses qüestions sobre la taula", ha afegit el ministre.

Torres ha comparegut en el marc de la presentació del nou curs de l'escola 'VatelHotel &TourismBusinessSchool' on ha remarcat la matèria de turisme i el bon servei a les persones en uns moments on existeix una falta evident de mà d'obra en el sector.

Per altra banda, el ministre ha valorat molt positivament la temporada turística d'estiu i ha avançat que s'espera una temporada d'hivern molt bona. "Hem demostrat que som un país sanitàriament segur i que estem sanitàriament molt preparats. Esperem que enguany els turistes ens puguin visitar i els puguem rebre de la millor manera" ha assegurat.

Quant al projecte del recinte multifuncional ha assegurat que es tirarà endavant. "En aquests moments hi ha el 90% de les possibilitats que s'emplaci a la plaça de braus". Finalment, Torres també ha fet saber que s'estan recollint les inquietuds del sector perquè la taxa turística es pugui començar a aplicar de cara al 2022.

tracking