va traslladar l'equip a algesires

Andorra Airlines s'estrena amb l'FC Andorra i torna a prorrogar els vols regulars

L'avió noliejat per la companyia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Andorra Airlines va iniciar la setmana passada les seves operacions traslladant l’equip del Futbol Club Andorra des de l’aeroport d’Alguaire, a Lleida, fins al de Jerez (Cadis) per disputar el partit que els va enfrontar divendres a l’Algesires. El director executiu de la companyia, Jorge Soriano, va avançar, en declaracions al diari Segre, que és “el primer vol oficial” de la companyia després de les últimes operacions que es van dur a terme a l’abril, quan es va traslladar la delegació de la República Dominicana que va participar en la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern que va acollir el Principat.

El club de futbol del blaugrana Gerard Piqué ha contractat la companyia aèria per a tota la temporada. L’avió que s’utilitza per traslladar l’equip és un ART 72 que actualment no pot operar a l’aeroport de la Seu d’Urgell, segons va assegurar Soriano, però s’està estudiant com homologar-lo.

El responsable d’Andorra Airlines, que fa dies que anuncia l’impuls de vols regulars i des de l’aeròdrom de la Seu d’Urgell, va donar una nova data per a l’arrencada. Segons va indicar, està previst que els vols regulars anunciats a Madrid i previstos per a l’agost comencin a final d’aquest mes. Tanmateix, la companyia va anunciar que oferirà vols regulars de passatgers des de l’aeroport d’Andorra-la Seu fins a la capital espanyola però també a Palma i Porto.

tracking