El conductor que va atropellar una dona a la Massana conduïa ebri

La policia el va detenir a Arinsal després que fugís sense socórrer la víctima

Els fets van tenir lloc divendres al vespre a la Massana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor detingut divendres al vespre després d’atropellar una vianant a la Massana i fugar-se del lloc va donar un resultat positiu d’1,44 g/l en practicar-li el pertinent control d’alcoholèmia. Segons informa el cos de seguretat, ahir es trobava arrestat a comissaria a l’espera de passar a disposició judicial. L’home, no resident de 46 anys, conduïa un Mercedes-Benz C240 familiar de color negre amb matrícula espanyola i va escapar-se direcció a Arinsal després d’atropellar una dona resident de 27 anys que creuava un pas de vianants.

El cos de bombers també es va desplaçar a l’escenari per atendre l’incident, que al principi va provocar retencions a la Massana en sentit nord. La víctima va ser donada d’alta ahir al matí, segons van informar des de l’hospital després d’estar durant la nit en observació. Pel que fa a les lesions, el centre va fer saber que la dona no presentava afectacions greus però sí algunes contusions al braç i al genoll. La policia va interceptar i detenir el conductor del turisme gràcies al fet que l’episodi va provocar una mobilització a través de les xarxes socials demanant la cooperació ciutadana per localitzar-lo. Els testimonis oculars que es trobaven a la zona en aquell moment van informar al cos de seguretat que el vehicle va fugir en direcció Arinsal. Finalment, efectuada la recerca amb diverses patrulles, a les 21.30 h la policia va poder-lo interceptar.

Dos motoristes ferits

La policia va ser requerida divendres a la tarda a l’avinguda Santa Coloma de la capital per un accident amb dos vehicles implicats, un turisme i una motocicleta, el conductor de la qual, un resident de 44 anys, va resultar ferit. Una mica més tard, es va produir un altre sinistre a la parròquia, concretament a l’avinguda Príncep Benlloch, per un accident amb un sol vehicle implicat a causa d’un vessament de gasoil. El conductor de la motocicleta, un home resident de 78 anys, va resultar ferit. Segons van informar des de l’hospital, en tots dos casos es tractava de contusions lleus i van ser donats d’alta ahir mateix.

tracking