x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Donat d'alta el noi de 22 anys ferit en un accident de trànsit

La jornada d'ahir va deixar dos lesionats més a les carreteres que ja han rebut l'alta amb contusions
La policia, el cos de bombers i els serveis del SUM es van desplaçar a la zona.

La policia, el cos de bombers i els serveis del SUM es van desplaçar a la zona.

La policia, el cos de bombers i els serveis del SUM es van desplaçar a la zona.

Actualitzada 02/09/2021 a les 17:39
El noi de 22 anys que aquest matí restava en observació a l'UCI de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per una hemorràgia cerebral, ha estat donat d'alta segons informen els serveis mèdics del centre. El jove va resultar ferit després d'haver patit un accident de trànsit a La Massana. L'altre conductor implicat en el sinistre -un home de 54 anys- ha estat donat d'alta amb contusions, segons ha informat el servei mèdic del centre.

Els implicats, tots dos residents al país, conduïen respectivament una furgoneta i un cotxe, ambdós amb matrícula del Principat. El cos de policia ha informat que el xoc es va produir cap a les dues de la tarda a la carretera general 3 de La Massana, entre el túnel de Sant Antoni i el túnel artificial en sentit de baixada. Dues ambulàncies, una del SUM i una del cos de bombers, van desplaçar les víctimes a l'hospital.

Poques hores després, cap a les sis de la tarda, el conductor d'una motocicleta -un home resident de 52 anys- va resultar ferit en un accident amb una furgoneta i un turisme, tots tres amb matrícula del Principat.

El sinistre va tenir lloc a l'avinguda Santa Coloma 29 d'Andorra la Vella i la policia va rebre l'avís a les 17.46 hores. Els agents han detallat que els tres vehicles implicats circulaven en el mateix sentit i que el xoc es va produir quan el primer va frenar. El conductor de la motocicleta, que es trobava al mig, va haver de ser traslladat a l'hospital -d'on ja ha rebut l'alta amb contusions- en una ambulància del cos de bombers. 
Etiquetes
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts