Salut ja ha administrat 54 terceres dosis

Hi ha 55 casos actius al Principat, un més que ahir

Es tronen a administrar vaccins contra la Covid-19.SAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha informat aquesta tarda que actualment hi ha 55 casos actius al Principat, un més que ahir.El nombre d'ingressos segueix igual que en les últimes 24 hores: tres persones resten a la planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i una a l’UCI sense requerir ventilació mecànica.

Després d'uns dies de descans, avui s'ha reprès la campanya de vacunació contra la Covid-19 a la Plaça de Braus d'Andorra la Vella. Durant aquesta jornada s'han administrat 57 vaccins. Des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 95.973 vacunes –50.926 primeres dosis, 44.993 segones i 54 terceres–.

El SAAS ha agraït a través del seu compte de Twitter la dedicació dels professionals d'Atenció Primària, Servei de Farmàcia i del SUM i ha llençat un missatge d'ànim per seguir lluitant contra el virus.

Pel que fa la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.052 persones, 6 més que ahir, i es registren un total de 14.867 altes, 5 més que ahir.

tracking