COS DE SEGURETAT I SALVAMENT

Jordi Farré ocuparà el càrrec de director del Cos de Bombers

El consell de ministres també ha aprovat el nomenament en període de prova de 12 agents de policia

Jordi Farré i Cristian PonsSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de minisitres ha confirmat aquest dimecres que Jordi Farré, el fins ara director adjunt,substituiràJoan Carles Recasens com a director del Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments i del Cos de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments.

A la roda de premsa posterior al consell, el ministre Portaveu, Eric Jover, ha volgut agrair en nom del Govern, la dedicació i la vocació de servei de Joan Carles Recasens, que es jubila després de 38 anys al servei de Bombers i de 12 com a director. Així, a partir del 9 de setembre, es farà efectiu el relleu en la direcció de Bombers, i Jordi Farré, amb una trajectòria de 30 anys en aquest cos especial, 12 dels quals com a director adjunt, ocuparà el càrrec. El càrrec de director adjunt l'habilitarà Jaume Sánchez Moro, fins ara oficial i cap de la Unitat de Formació del Cos de Bombers.

Nomenament en període de prova de 12 agents de policia

El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres el nomenament en període de prova de 12 agents de policia. Tots ells han finalitzat i superat la formació inicial prevista entre el 18 de gener i el 31 d’agost d’enguany.

Així doncs, s’ha aprovat el nomenament en l’escala bàsica i en el grau d’agent de Policia (grup C, C1), en període de prova a comptar del dia 1 de setembre del 2021.

tracking