KARATE

El karateka Silvio Moreira representarà Andorra a El Caire

Es troba en la posició 147 en el rànking de la Federació Mundial de Karate, fet que li permet participar a la Premier League

Silvio Moreira, karateka en la modalitat de Kata Individual Sènior competirà a Egipte.FAndKarate

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Silvio Moreira, karateka de la Federació Andorrana de Karate i que competeix en la modalitat de Kata Individual Sènior, viatjarà a El Caire (Egipte) per representar la bandera d'Andorra en el primer esdeveniment del circuit mundial, la Premier League, organitzat per la Federació Mundial de Karate (WKF).

En Silvio competirà en la jornada de dissabte dia 4 de setembre per a dur a terme totes les eliminatòries. Si es classifica per diumenge dia 5, disputarà la medalla de bronze o la final. La seva categoria compta de 26 competidors provinents de 15 països diferents.

En aquest esdeveniment només poden participar aquells que estan dins dels 200 millors del món en el rànquing mundial WKF i, com en Silvio Moreira, actualment es troba en la posició 147, no només pot participar sinó que competirà per a sumar el màxim de punts possibles i, així, pujar progressivament en el rànquing de la WKF.

Aquest és el primer tret de sortida de la temporada 2021-2022 per la Federació Andorra de Karate, que ha declarat en un comunicat que "estem tremendament il·lusionats en tant a començar aquesta temporada quina ve repleta de competicions, significant que podrem competir amb molta més normalitat que l'anterior, tot i estar encara convivint amb la COVID-19".

tracking