Mor un home de 86 anys per la Covid-19

La policia es va desplaçar al domicili del difunt per requeriment de la família després que aquesta no tingués notícies seves des de feia uns dies

Ambulàncies davant de l' hospital

Ambulància ambulàncies HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de86anys va morir el passat dissabte 21 d'agost per Covid-19, segons ha informat el Govern. La policia es va desplaçar al domicili del difunt per requeriment de la famíliadesprés queaquesta no tingués notícies seves des de feia uns dies. Les proves posteriors realitzades han detectat que s'havia contagiat amb coronavirus. El difunt és la víctima número 130 que provoca la pandèmia a Andorra. L'anterior defunció pel SARS-CoV-2 es va produir el dia 8 d'agost en traspassar un home de86anys que estava ingressat a planta.

El balanç d'avui d'afectació de la pandèmia fet per Salut correspon a un total de contagiats que arriba a 15.002. Des del passat divendres hi ha hagut 14 nous contagis i s'han donat 41 noves altes, el que suma 14.770 persones recuperades. Pel que fa als casos actius, continuen baixant i se'n registren 102, 28 menys des de la darrera actualització. A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell es mantenen sis persones ingressades. Dos dels pacients resten a l'UCI ambdós sense ventilació mecànica i els altres quatre afectats per la Covid ocupen habitacions de planta.

Pel que fa als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 95.857 vacunes. De les quals 50.924 corresponen a primeres dosis i 44.933 segones.

tracking