Mobilitat

Els ingressats per l'accident de moto, estables però continuen a l'UCI

Imatge dels vehicles implicats en l'accident.RTVA/ARNAU GAYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones –un home i una dona residents al Principat de 24 i 20 anys, segons van apuntar fonts del cos de policia– van resultar ferides de gravetat ahir al vespre en un accident a la rotonda de Meritxell en què van estar implicats una motocicleta model Yamaha YZS1000 amb matrícula andorrana, un turisme Hyundai Coupé, també amb matrícula del Principat, i un turisme Nissan NV200. El tercer vehicle implicat en el sinistre tenia matrícula espanyola.

Els dos ferits en l’accident van ser el conductor i la passatgera de la motocicleta. En el moment de ser ingressats, el noi presentava contusions al pulmó i a la melsa i una fractura vertebral. La noia tenia una ferida extensa al braç sense traumatisme, una contusió al pulmó i una fractura vertebral, segons van confirmar al Diari fonts de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Durant aquest matí, les fonts hospitalàries confirmen que, en els dos casos, es troben estables, tot i que hauran d'estar a l'unitat de cures intensives (UCI) com a mínim 24 hores més.

El sinistre va tenir lloc ahir a la tarda al punt quilomètric 8 de la CG2, a l’altura de la rotonda de Meritxell, dins del terme parroquial de Canillo. Agents de la policia i dels bombers i unitats medicalitzades van ser requerides al lloc dels fets poc després de rebre l’avís d’accident, que la policia va registrar a les 7 i sis minuts del vespre.

Els dos ferits van ser traslladats immediatament a l’hospital pels serveis d’emergències. Arran del sinistre, la CG2 va ser tallada en ambdós sentits de la marxa. Aquest tall, que va provocar retencions, va allargar-se aproximadament durant uns tres quarts d’hora, segons van confirmar fonts de la policia.

tracking