Tres persones més ingressen a l'hospital per Covid-19

Es detecten cinc contagis nous en l'última jornada i hi ha 128 casos actius

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’hospital Nostra Senyora de Meritxell compta amb set persones ingressades a planta, tres més que ahir, segons ha informat Govern. En aquest sentit, el centre sanitari es troba en aquests moments amb cinc persones a planta i amb dos malalts a la unitat de cures intensives (UCI), ambdós amb ventilació mecànica. Un d’ells és un turista no resident.

Pel que fa als nous positius de Covid-19, la cinquena onada de la pandèmia de coronavirus al Principat segueix el seu camí a la baixa amb només 5 contagis nous més. El que suposa un total de 14.981 persones infectades des de l'inici de la pandèmia el març de l'any passat de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat. D’aquest total, actualment hi ha 128 casos actius, vuit menys que ahir. Per altra banda, des d'ahir 13 persones que s'havien contagiat han rebut l'alta. Des que es va iniciar la pandèmia un total de 14.724 persones s'han recuperat de la malaltia. El nombre total de víctimes mortals es manté en 129 persones.

En referència als vaccins contra la Covid-19, des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 94.931 vacunes. De les quals 50.553 són primeres dosis i 44.378 segones.

tracking