Els casos actius baixen a 265 amb 12 positius nous

L'hospital suma un ingressat més amb 7 pacients al centre

Hospital Nostra Senyora de Meritxell aquest octubreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Salut ha registrat 12 contagis més per Covid i 36 altes que fan baixar el nombre de casos actius fins als 265, 24 menys que ahir, segons ha informat el Govern. El total de persones que han tingut el virus arriba a 14.809 i els recuperats s'enfilen a 14.416.

La pressió hospitalària augmenta avui lleugerament amb un ingressat més a planta. El centre mèdic té 5 pacients a habitacions de l'àrea Covid i dos afectats a l'UCI amb suport de ventilació mecànica, un dels quals és un turista.

El procés de vacunació ha portat a administrar ja 91.319 injeccions, de les quals 41.324 corresponen a persones amb la pauta completa que representen que gairebé el 62% de la població major de 16 anys que s'hauria d'immunitzar ha rebut les dues dosis d'un farmac contra la Covid. Les dades de Salut incrementen en 1.594 els vaccins posats respecte al total que es va especificar dimarts, ja que ahir el ministre només va facilitar la xifra de percentatges totals.

El nombre de primeres dosis es manté des de fa dies en 49.995 perquè Salut només està posant des de la setmana passada segones punxades d'AstraZeneca. La xifra suposa que el 75% de la població vacunable ha rebut una dosi d'una fòrmula contra el SARS-CoV-2.

tracking