Contractacions

Edicte per a sis places de treball

Mitjançant el BOPA, s'ha informat sobre les condicions de les futures contractacions

El comú del Canillo convoca una plaça d'auxiliar de bibliotecaDdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de sis futures contractacions per a diverses places de treball han sigut notificades a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) aquest dimecres. En primer lloc, s'anuncia vacant de funcionari, en el lloc de treball d’Interventor delegat del Departament d’Intervenció General del Ministeri de Finances. La segona plaça és d'operari de medi aquàtic i infraestructures, adscrit a l’Àrea de Medi Natural, Biodiversitat i Paisatge del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Per acord de la Junta de Govern, es vol procedir a la convocatòria d'unconcurs de mobilitat interna per cobrir una plaça indefinida d’administratiu o administrativa per al departament d’Administració General. A més, es convoca un lloc de treball públic interí d’operari de neteja, adscrit al departament d’Esports i Centre Esportiu.

El comú de Canillo, per la seva banda, ha anunciat la convocatòria d'una plaça interina d'auxiliar de biblioteca. A més, l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA) farà efectiva una altra contractació, en aquest cas de tècnic de qualitat.

tracking