Trànsit

Mobilitat cancel·la els talls dels túnels de la Massana

La neteja al túnel de Sant Antoni i al de la Pedrera no es fa per problemes mecànics

El túnel de les Dos Valires estarà afectat pel tancament avui dilluns a la nit.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat ha anunciat aquest matí la cancel·lació dels talls als túnels de Sant Antoni i de la Pedrera previstos per avui.El primer tancament que afectava entre les 9.30 i les 12.30 hores i des de les 14.30 a les 16.30 hores als túnels massanencs de Sant Antoni i al de la Pedrera, aquest només en sentit nord no es farà per problemes mecànics.

El servei de trànsit va informar ahir dels tancaments parcials de set túnels aquesta setmana per fer treballs de neteja, segons va informar Mobilitat a les xarxes socials. Aquesta nit apartir de les 21.30 hores i fins a les 6 del matí de divendres està anunciat que no es podrà circular per la boca sud del túnel de les Dos Valires de la Massana a Encamp per les tasques que es faran a la infraestructura.

Mobilitat va anunciar per a dimarts el tall del túnel de Ràdio Andorra en sentit sud i el d’Arinsal, que tindrà només un carril. En els dos casos l’afectació serà al matí de 9.30 a 12.30 hores i a la tarda entre les 14.30 i les 16.30. A Encamp es podrà circular per l’antiga General 2 i en sentit nord hi haurà només un carril.

Els talls afectaran dimecres el túnel del Pont Pla i dijous el de la Tàpia a partir de les 21 hores del dia fixat i fins a les 6 hores del matí de l’endemà en els dos sentits de la circulació.

tracking