òbit

Commoció per la mort del president de la Unió Hotelera

Carles Ramos tenia 49 anys i va prendre les regnes de la patronal l’any 2018 per “vetllar i defensar els interessos del sector turístic”

Commoció per la mort del president de la Unió HoteleraARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Carles Ramos, va morir ahir als 49 anys. Havia pres les regnes de la patronal feia més de tres anys, l’abril del 2018, amb la voluntat de “vetllar i defensar els interessos del sector turístic d’Andorra”, tal com van recordar des de l’entitat que encapçalava. Ramos havia arribat al Principat per fer-se càrrec de la direcció de l’hotel Andorra Center de la capital, tasca que duia a terme des de feia més d’una dotzena d’anys. Des de feia alguns mesos lluitava contra una greu malaltia.

La defunció va causar una gran consternació entre el sector turístic. Des de la patronal hotelera que presidia van expressar a través d’un comunicat que “avui és un dia trist per a la seva família, amics i per a tot el nostre sector”, i van manifestar “les nostres més sinceres condolences a la família i amics”. La família rebrà el dol avui entre les deu del matí i la una del migdia al tanatori nacional d’Escaldes-Engordany. Les condolences també es poden fer arribar a través de la pàgina web www.pompesfunebresdelesvalls.com.

Al capdavant de la Unió Hotelera, Ramos ha hagut d’enfrontar-se a un dels moments més complexos per al sector que va ser l’esclat de la pandèmia i els efectes colpidors sobre el turisme, reivindicant la necessitat de mesures com els ERTO per poder mantenir els establiments i les plantilles. Treballava fora del Principat a la cadena a la qual pertany l’Andorra Center (Best Hotels) quan l’empresa li va oferir el trasllat al país. A les tasques professionals va afegir el 2018 la de representació del sector hoteler substituint Manel Ara.

tracking