Balanç Policial

Dos homes arrestats per agredir les seves parelles

El cos de Policia va detenir 21 persones durant la darrera setmana

La policia arresta un jove per una baralla multitudinàriaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home no resident de 44 anys va ser detingut el passat divendres a Andorra la Vella com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. La policia va ser requerida pels volts de la 1:00 h en un aparcament de la capital per unadiscussió, la qual va derivar posteriorment en una agressió per part del detingut envers la seva parella.

D'altra banda, un altre home -en aquest cas, resident- de 52 anys va ser detingut a Encamp com a presumpte autor d’un delicte que, com en el cas anterior, anava contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits a les 19:29 hores en un domicili particular per una forta discussió, la qual va derivar posteriorment en una agressió per part del detingut envers la seva parella.

Dos detinguts per amenaçar agents

Un home resident de 54 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra l’honor -injúries- i contra la llibertat -amenaces-. Els agents equerits en un domicili particular d'Escaldes per una discussió familiar entre pare i filla. Sobre lloc, l’interessat es va negar a identificar-se i reacciona de manera desproporcionada vers els agents interventors.

També va ser detingut un home resident de 46 anys, com a presumpte autor dels delictes contra l’honor, la llibertat, la constitució i la funció pública. Els agents de circulació estaven retirant un vehicle de la via pública per estacionament indegut i el seu propietari va injuriar, amenaçar i actuar de manera desproporcionada vers aquests. Finalment, va ser detingut per la policia.

En total, la policia ha procedit a la detenció de 21 persones durant aquesta darrera setmana (del 19 al 25 de juliol del 2021). Les detencions han estat per tres presumptes delictes contra la salut pública, 11 contra la seguretat del trànsit i set per altres delictes.

tracking