x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
nous projectes

Benazet titlla de “tòxiques” les persones que ataquen Grifols

El minsitre afirma que “sap greu la intenció d’alguns de destruir-ho tot” i lamenta aquesta actitud perquè “és perjudicial per a Andorra”
El projecte de Grifols que s'instal·larà a Ordino.

Benazet titlla de “tòxica” la gent que ataca Grifols

El projecte de Grifols que s'instal·larà a Ordino.

Grifols
Actualitzada 25/07/2021 a les 12:03
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, titlla de “tòxica” la gent que ataca projectes positius per al Principat com el de Grifols. Així ho va indicar en declaracions al Diari -prèvies als retrets públics a la consellera Carine Montaner- afirmant que “sap greu aquesta intenció d’alguns de destruir-ho tot”. Des del seu punt de vista, “això és el cantó fosc”, referint-se a les persones que al seu entendre qüestionen tot el que es fa de manera sistemàtica. “Fas un doble cribratge i tens alguns que intenten desmuntar-lo. Ve aquí un laboratori de recerca en immunologia i alguns intenten girar-ho fent veure que és un laborari de recerca en virus. Això és el que és negatiu”.

El titular de Salut és contundent en assegurar que “en aquests moments necessitem que vinguin laboratoris de recerca i tant de bo haguessin vingut fa cinc i deu anys”. Al seu entendre, només “aquesta part tòxica de la societat” pot veure problemes en l’arribada de la multinacional farmacèutica. “Jo no crec que ningú amb dos dits de front i amb coneixement pugui pensar que el fet que vingui un laboratori de recerca en immunologia per investigar sobre el càncer, malalties cròniques, malalties autoimmunes i també infeccions, i que tingui una àrea com té l’hospital de seguretat nivell 3 pels treballadors, sigui un laboratori perillós”, va remarcar. En aquest sentit, va recordar que “no és un laboratori de recerca amb virus i ni un laboratori on farem experimentació animal i els canviarem un braç per una cama. Això és que ens hem tornat bojos”.

Per aquest motiu, Benazet va insistir que “la gent que ataca això és la part tòxica de la societat” i va lamentar el “mal que fan a Andorra”. “No és per mi que em sap greu, és pels meus descendents i perquè és el país que estimo”, va deixar clar. El ministre va emfatitzar en el fet que “la gent que tergiversa la realitat i intenta desmuntar-ho tot, des de la brigada cubana que ens va ajudar durant la crisi a un projecte que obre un nou camp interessentissim de recerca, de coneixement, d’innovació i a més de prestigi a Andorra, en el fons el que fa és atacar el país”.

El titular de Salut va considerar que “la gent que no entén que s’instal·li el laboratori Grifols sense que hi hagi alguna cosa oculta, potser és perquè ells no ho farien sense una segona intenció”. Amb tot, va assegurar que no hi ha res negatiu al darrere i que durant la pandèmia s’ha demostrat la solidaritat d’algunes persones davant situacions complicades sense esperar res a canvi.
Veure’n més
52
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts