Salut registra 34 nous positius, 6 dels quals estan vacunats

El 53% de la població ha rebut la pauta completa de vacunació

El ministre Joan Martínez Benazet aquesta tardaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Durant les últimes 24 hores, s'han registrat 34 nous positius, d'entre els quals 28 són persones no vacunades, mentre que sis han completat la doble pauta de vacunació. Això eleva els casos actualment actius a 367, segons ha informat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

Avui, segueix havent-hi set persones ingressades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell: cinc a planta i dues a l'UCI, totes dues amb ventilació mecànica i en estat "estable", segons ha informat Benazet. El ministre també ha apuntat que una de les persones ingressada a planta es troba en estat greu i que podria ser traslladada a l'UCI en els pròxims dies.

D'altra banda, Benazet ha destacat la força que ha guanyat la variant Delta, que actualment suposa el 99% dels casos del Principat. "La variant Delta ha desplaçat totes les variants prèvies que hi havia al nostre país", ha exposat el ministre, afegint que "sabem que és una variant molt infectiva, que es transmet molt ràpidament i que infecta molt abans de presentar símptomes".

Sobre els vaccins contra la Covid-19, des de l'inici del Pla de vacunació ja s'han administrat 86.678 vacunes. D'aquestes, 49.461 són primeres dosis i 35.271 segones. Això suposa que un 74% de la població major de 16 anys ja ha rebut un vaccí, mentre que el 53% ha rebut la pauta completa.

Des que va esclatar la pandèmia, s'han registrat un total de 14.498 casos de Covid-19 i 14.004 altes. El nombre de defuncions segueix sent 127.

tracking