Creuament de retrets entre Benazet i Montaner

El ministre denuncia una greu manca de respecte per les declaracions de la consellera general i rep una nova resposta

Enganxada entre Martínez Benazet i Montaner a la comissió de SalutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Sanitat, Joan Martínez Benazet, ha carregat contra la consellera general Carine Montaner per les seves manifestacions prèvies sobre la gestió de les autoritats envers la pandèmia. "De forma molt irresponsable, s'han comparat els responsables de la gestió de la pandèmia amb els responsables del cas nazi. És una manca de respecte a tots els que han lluitat contra la pandèmia i a tots els que l'han patit", ha comentat el ministre.

Benazet ha destacat l'esforç de tots els professionals per condemnar les paraules de Montaner. "S'ha de tenir més respecte pel que va representar l'holocaus nazi i el què representa la lluita contra una pandèmia que està fent estralls a nivell social, sanitari i económic a tot el món. A més, amb una gestió complexa, amb uns professionals de la salut que estan patint, professionals de la Creu Roja que s'està esforçant per vacunar... És una manifestació que representa una manca de respecte molt greu", ha sentenciat.

Abans de les paraules de Benazet, Montaner havia afirmat a Twitter que"No a la dictadurasanitària!obligar de manera indirecta els no vacunats a vacunar-se amb unes vacunes en fasetest(autorització condicional per1any només).Discriminació!Penso que alguns dirigents poden en un futur respondre davant de Nuremberg".

Després de les paraules de Benazet durant la roda de premsa d'actualització sanitària, Montaner ha tornat a respondre amb noves piulades. "En el meu post precedent parlo evidentment de les instàncies internacionals com el Tribunal de l’HAYA i del text fonamental del codi de Nuremberg ... Quan dic “tribunal de Nuremberg “ o quan dic “davant de Nuremberg” parlo del CONCEPTE . No estic comparant el Govern als nazis", ha comentat. Pocs minuts després, ha escrit un nou missatge:

tracking