SOLIDARITAT

Hand Solo aconsegueix una beca per participar a la cimera One Young World

David Aguilar portarà a la conferència el nou projecte literari fet amb el seu pare

Aguilar a la Mobile Week que es va celebrar a la Seu d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Aguilar, conegut com a Hand Solo ha estat escollit com un dels joves més inspiradors del món. Per aquest motiu, donarà una xerrada a la cimera One Young Wolrd que es durà a terme a Munich, Alemanya del 22 al 25 de juliol amb la participació de més de 1.800 joves de 190 països diferents. Així mateix, ha estat dels pocs a rebre una beca amb totes les despeses pagades per assistir-hi i poder així, donar a conèixer en aquest esdeveniment el seu projecte de superació que va començar des d'Andorra ara fa quatre anys.

Per poder-hi participar, Hand Solo havia de ser portador d'un projecte d'impacte social que estigués aliniat amb els principis d'acceleració de l'impacte social d'aquesta convenció. En aquest context, Aguilar ha decidit portar la seva idea de marca personal amb els beneficis de la qual vol ajudar a les diverses associacions de discapacitats del Principat, com ha fet darrerament a la conferència de Mobile Week que es va celebrar a la Seu d'Urgell on va fer la primera donació de 500€ al Taller Claror (centre d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la qual van poder adquirir cinc tablets i apropar la tecnologia als més vulnerables. En aquest esdeveniment, degut a la seva col·laboració amb Lego, va aconseguir que la marca de joguines fes la donació d'una capsa amb millers de peces per que els seus usuaris poguesin desenvolupar el sistema cognitiu, la destreça fina, els colors i la construcció.

Concretament a la conferència de Munich, portarà el nou projecte literari fet amb el seu pare Ferran Aguilar amb qui va escriure el llibre "Pieza a Pieza" amb el que vol portar la seva història mitjançant el còmic a les escoles. A més introduirà la paraula DIF-CAPACITATcondició que segons ell, representa millor les diferents capacitats que tothom té, desestigmatitzant als que se'ls anomena discapacitats avui en dia.

tracking