Ocupació

Govern obre convocatòries per a vuit places de treball

Es determinen els criteris de selecció de personal

Un invident va estar al Govern quatre mesos sense cobrar cap souARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha informat sobre l'obertura del termini de presentació de candidatures per a diverses places vacants de feina.Per presentar-se als processos de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des dels webswww.tramits.ad.

En primer lloc, es busca un professional per a la cobertura temporal d'una plaça en el lloc de treball de tècnic de recursos sanitaris adscrit a la Secretaria d’Estat de Salut del Ministeri de Salut. S'ofereix també el lloc de treball d’operari de manteniment de l’Auditori Nacional, adscrit al adscrit al Departament de Promoció Cultural del Ministeri de Cultura i Esports. Es cerca també cap d’Àrea d’Acció Cultural del Departament de Promoció Cultural, adscrit al Ministeri de Cultura i Esports.

També es farà selecció de cinc coordinadors o coordinadores per al programa d’activitats culturals 'La cultura no s’atura' per a l’any 2021 i 2022. Les places seran per a coordinació per a la programació i la realització d’activitats musicals, editorials, d'arts plàstiques, audiovisuals, d'arts escèniques.

tracking