La policia ha rebut el suport dels cossos de seguretat francesos pel Tour

És el primer cop que hi envien de reforç a la companyia CRS de la Police Nationale a causa de l'elevat risc d'alerta terrorista que pateix França

Membres del cos de seguretat andorrà i francèsPolicia Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha rebut el suport en matèria de seguretat en l'ordre públic per part de les forces i cossos de seguretat de l'estat francès (GendarmerieNationaleiPoliceNationale), que viatgen amb la caravana esportiva, amb motiu del Tour de França. Segons informa el cos d'ordre en un comunicat, la col·laboració entre els cossos policials és habitual, i en esdeveniments com aquest és quan es fa més visible.

Enguany la companyia CRS de laPoliceNationale(CompangniesRépublicainesdeSécurite) amb seu aParísés la primera vegada que efectuen un desplaçament a l'estranger i ha estat enviada de reforç pel desenvolupament de totes les etapes del Tour,a causa del'elevat risc d'alerta terrorista que pateix França.

El cos de seguretat andorrà afirma que ha estat una gran satisfacció la col·laboració prestada pels diferents cossos, i d'agraïment, ja que "la seva tasca de suport a la nostra institució és molt important, per tal de garantir un dels pilars fonamentals del nostre país, la seguretat pública davant d'un gran esdeveniment".

Així mateix, quatre efectius policials del grup motoritzat detrànsit, conjuntament amb el director del cos, Jordi Moreno, es van desplaçar a la vila de Ceret (França) punt de partida de l'etapa de diumenge vers el Principat.Elcomponents policials andorrans, assignats a la unitat de seguretat viària, van efectuar el seu servei durant tot el transcurs de l'etapa en territori francès amb els seus homònims francesos (EscadronMotocyclistede laGardeRépublicaineque fa part de laGendarmerieNationale).

En aquest gran dispositiu han participat la totalitat d'àrees del cos, i volen posar de manifest la bona entesa amb les altres institucions policials de l'estat francès.

La policia informa que en els darrers dies s'ha dut a terme un augment dels controls fronterers, reforç de les patrulles de seguretat ciutadà i tasques de prevenció amb serveis de paisà per part d'efectius de l'àrea de policia judicial i investigació criminal, amb la finalitat d'aconseguir una bona arribada i estada de la caravana del Tour de França,així comdels nombrosos turistes que visiten el país.

Efectius policials del grup motoritzat de trànsit andorrà i francès

tracking