El Superior rebutja el recurs de Montse Gil pel cas de les targetes

L'excònsol de Sant Julià va presentar un recurs per evitar el pagament dels més de 70 mil euros que se li havien imposat

L'excònsol laurediana, Montserrat GilXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Sala Penal del Tribunal Superior de Justícia d’Andorra ha desestimat el recurs presentat per Montserrat Gil pel cas de les targetes black, en el qual va recórrer la imposició d'haver de compensar al comú de Sant Julià de Lòria amb 70.427,38 euros. Així doncs, es ratifica la condemna per a la excònsol laurediana.

La sentència assegura que "s’evidenciaal contrari que moltes despeses corresponen a compresa IKEA, DECATHLON, DISNEY STORE, etc,és a dir sense cap relació ambles despeses del comú. Per altra part, en múltiples ocasions, s’adjuntentiquets o documents que pretenenésser acreditatius de la despesa, peròconsta que aquesta fou pagada en efectiu: ha sigut aquest extrem el quèvamotivar, entre d’altres, la condemna pel delicte menor de creació iús dedocument inautèntic".

A més, la sentència afegeix que "les despesesinjustificades, tractant–se de despeses per compres a IKEA, DECATHLON,DISNEY STORE, etc, així com despeses justificades, però que nocoincideixen amb la realitat, la suma ascendeix a l’import total de 72.600,54 euros”. D'aquesta manera, s'ha restat la part aportadaper l’excònsol de "1.304 euros, corresponent a laquantitat degudament justificada" fixant un total de 71.403,99 euros.

tracking