ESTRUCTURA PENITENCIÀRIA

L'executiu aprova una nova estructura per al departament d'Institucions Penitenciàries

El departament es dividirà en l’Àrea Penitenciària i l’Àrea Administrativa, Tècnica i de Suport, les quals comptaran amb subdivisions

El Col·legi d'Advocats veu reduir a la mínima expressió la presó provisionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat, a proposta del titular de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, l’aprovació de la modificació de l'estructura del Departament d’Institucions Penitenciàries. La voluntat del canvi d’organigrama s'ha fet per donar resposta a les necessitats operatives i de gestió actuals del departament.

En aquest sentit, Jover ha explicat durant la roda de premsa del consell de ministres, queamb la nova regulació, el Departament d’Institucions Penitenciàries, al qual s’adscriu el Cos Penitenciari, es dividirà enl’Àrea Penitenciària i l’Àrea Administrativa, Tècnica i de Suport. D'aquestes mateixes, en sorgiran altres departaments, en la primera hi formaran part la Unitat deCustòdia, Execució de Penes i Mesures, la Unitat Sanitària, de Reinserció i Menors i la Unitat de Formació. En la branca administrativa hi haurà el Servei de Gestió Pressupostària, el Servei de Gestió Penitenciària, els Serveis Generals Administratius, el Servei de Seguretat i el Servei de Manteniment i Intendència.

tracking