x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CONTROL DE LA CACERA

Govern incideix en la regulació de la caça dels muflons a Setúria per minimitzar-ne els danys

S'ha establert que el període per a la caça menor sigui del 3 d'octubre del 2021 al 2 de gener de 2022
La Comissió de Seguiment de la Caça s'ha reunit avui

La Comissió de Seguiment de la Caça s'ha reunit avui

La Comissió de Seguiment de la Caça s'ha reunit avui

SFGA/CEsteve
Actualitzada 22/06/2021 a les 21:46
La Comissió de Seguiment de la Caça s’ha reunit avui amb el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Federació Andorrana de Caça i Pesca, de l’Associació dels Pagesos i Ramaders d’Andorra i de les associacions protectores dels animals, per fixar els períodes hàbils per la temporada de caça 2021-2022. En aquest sentit, segons informa Govern, s'ha establert que el període per a la caça menor sigui del 3 d'octubre del 2021 al 2 de gener de 2022. Pel que fa a la temporada de caça del porc senglar, el període s’allarga fins al 31 de març del 2022, amb l’objectiu de reduir els danys causats a les activitats agrícoles i ramaderes.

En la comissió també s’han consensuat els plans de caça 2021-2022 del cabirol i del mufló en terreny cinegètic comú i del mufló en el vedat de caça d’Enclar i en el vedat temporal d’Escaldes-Engordany. Així mateix s'ha seguit amb la missió de continuar impulsant una millor regulació de l'espècie en el sector Setúria-Comapedrosa. D’aquesta manera, s’ha aprovat un pla de caça del mufló en Setúria-Comapedrosa i Madriu, de 180 femelles o corders i 40 mascles, diferenciant els 2 sectors; Setúria-Comapedrosa: 150 femelles o corders de l’any i 30 mascles; Madriu: 30 femelles o corders de l’any i 10 mascles.

D'altra banda es destinaran un màxim de 8 captures agrupades (4 femelles i 4 mascles) a caçadors estrangers no residents. La resta de les captures del pla de caça es destinen a andorrans i residents: 36 captures conjuntes de femella i mascle i 140 captures de femella.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts