Els bombers desallotgen un restaurant d'Escaldes per un foc a la xemeneia

El cos s'ha desplaçat per un av´ís d'accident a la sortida d'Encamp i un altre al coll d'Ordino, on un ciclista ha resultat ferit

Establiment on s'ha produït l'incident

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers s'ha desplaçat aquest migdia per un avís de foc a les13.32ha un restaurant del Carrer Copríncep François Mitterrand d'Escaldes-Engordany. Segons ha informat el cos l'incident s'hauriaproduït dintre la canalització de la xemeneia del local i ha generat danys materials a més d'un gran fumatge al local que arran de les condicions meteorològiques ha estat molt dens i ha obligat adesallotjarels clients que hi estaven dinant. A causa de l'incident s'ha desmuntat part del llosat de la teulada i ara està pendent de reparaciódesprés queun pèrit passi a analitzar-ne l'estat. Fins llavors l'establiment haurà de quedar tancat.

Intervenció de bombers a FEDA i a Ordino per accidents

El cos també ha hagut d'intervenir en un accident a la carretera general 2 de sortida d'Encamp a l'alçada de l'edifici de FEDA. Segons sembla un vehiclehatopat contra un arbre i hi han hagut d'intervenir per netejar la carretera, però no s'haurien produït ferits, únicament danys materials. El sinistre ha causat retencions durant una hora i Mobilitat ho ha notificat a través de les xarxes socials.

Aquesta mateixa tarda, un ciclista ha tingut un accident al Coll d'Ordino, a l'altura de l'Hotel La Cabana i ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell pel cos de bombers, on ha estat donat d'alta al cap d'unes hores amb contusions lleus i una fractura a laclavícula. També avui, la policia ha estat requerida a les 20.30h per un motorista ferit arran d’un accident a la CG3 sortint d’Ordino en sentit nord.

Retencions generades per l'accident a la CG2

tracking