Activitats

Grandvalira encara l'estiu amb un forfet variat i d'ús no consecutiu

Hidalgo reconeix que la temporada no servirà per sufragar les pèrdues de l’hivern

Grandvalira encara l'estiu amb un forfet variat i d'ús no consecutiuL. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira donarà aquest cap de setmana de manera oficial el tret de sortida a la temporada d’estiu amb una clara aposta pel turisme de proximitat, familiar i de muntanya. El domini ha reformulat l’oferta turística i ha dissenyat un forfet d’estiu amb activitats molt variades i d’ús no consecutiu per incentivar els visitants i turistes que allarguin l’estada al país. “Apostem per créixer en qualitat, amb un producte flexible que doni accés a les quatre valls i que permeti que es pugui conèixer el país en tota la seva essència”, va indicar. A més, i amb la voluntat de premiar aquells residents que van adquirir el forfet de temporada d’hivern, Grandvalira permetrà l’accés als remuntadors al llarg de l’estiu.

Amb referència a les previsions per a l’arribada de turistes, Moreno va recordar que la temporada passada Grandvalira va rebre un 40% de visitants més que l’any anterior, per la qual cosa “esperem poder arribar a millorar aquestes xifres”. “El producte està pensat perquè la gent passi més dies i això esperem que es noti en el nombre de visitants”, va assenyalar. De fet, van matisar que el cap de setmana passat “ja vam tenir un primer tastet” amb l’arribada al Mon(t) Màgic de Canillo de prop de 300 persones. Tanmateix, el director general de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo, va reconèixer que serà “impossible recuperar en un estiu tot el que hem perdut en aquest hivern desastrós”.

Hidalgo també va explicar que una de les principals novetats de la temporada és el nou centre d’observació de la marmota a Soldeu, uns itineraris que permetran conèixer millor aquests animals colonials que viuen a l’alta muntanya, i l’Explor Games al Mon(t) Màgic, un joc d’aventura i reptes guiat per una aplicació mòbil que combina l’orientació en espais a l’aire lliure. Per la seva banda, Xavier Salinas, director de desenvolupament de negoci de Grandvalira-Saetde, va recordar les activitats disponibles als sectors de Pas de la Casa i Encamp, i a Ordino Arcalís.

tracking