El PS comença a treballar per guanyar les eleccions de 2023

El nou Comité Executiu va celebrar aquest dimecres la primera reunió

Comité Executiu del PSPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Partit Socialdemòcrata va tenir aquest dimecres la primera reunió del nou Comitè Executiu amb l'objectiu de fabricar un projecte guanyador de cara a les eleccions del 2023. La nova junta basarà la seva feina en el"treball per Andorra i per a tota la ciutadania i en el nou concepte de les 5S", que són la sostenibilitat, la solvència, la seguretat, la solidaritat i la socialdemocràcia.

El comunicat dels socialdemòcrates notifica que Pere López, president del partit, considera que ha de ser el PS el que proposi "una veritable agenda política verda que no només estigui basada en la sostenibilitat" sinó també en "l’aposta de crear un sector innovador, que permeti generar riquesa, més llocs de treball, benestar i futur a les pròximes generacions".

El Comité Executiu també va tractar els reptes i les inquietuds dels joves, representats perMaria Nazzaro,nova coordinadora de la JSA.El president, Pere López, el primer Secretari, Gerard Alís, el Secretari d’Organització, Pere Baró, i els vocals Carmen Sánchez, Cristina Valen, Judith Salazar, Joao de Melo, Liliana Ribeiro, Maria de la O Soto, Marta Pujol i Tomàs Riart són els membres del Comité Executiu.

Aprovades les esmenes de llibertat d'expressió dels polítics

La comissió d’Igualtat i no discriminació del Consell d’Europa ha donat llum verda a l’informe que el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha presentat avui en referència al text principal sobre si els polítics han de ser perseguits per les declaracions que facin durant el seu mandat. Segons informa la formació en un comunicat, López va ser escollit de manera unànime pels diputats per ser el ponent del text.

Aquest informe incloureflexions de caràcter general i una sèrie d’esmenes i propostes de millora sobre el text principal, les quals s’han aprovat totes. En aquest sentit, el líder socialdemòcrata ha presentat la voluntat de preparar un informe exclusiu i més aprofundit sobre la problemàtica a Turquia i ha subratllat que l‘informe inicial recull la situació dels parlamentaris turcs, però no aprofundeix en els greus fets que es produeixen des de la temptativa de cop d'estat del 2016 ni des de les eleccions locals del 2019.

tracking