Literatura

L'escriptora resident Belén Montero prepara nou llibre

Després de l’èxit obtingut amb la seva primera novel·la negra, que es titula ‘Cloacas de lujo’ i que es va publicar fa gairebé un any

L'escriptora resident Belén Montero prepara nou llibreYOUTUBE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escriptora d’origen espanyol però que resideix a Andorra des que tenia 17 anys Belén Montero està treballant ja en la seva segona novel·la després de l’èxit i la bona acollida per part del públic del seu primer treball de ficció, que es titula Cloacas de lujo.

Montero, de 42 anys i natural de Rota (Màlaga), es va traslladar al Principat a mitjans dels anys noranta i va afirmar que sentia Andorra “com casa seva” tot i que va admetre que tenia el cor dividit entre la terra dels seus orígens i el país que la va acollir i on ha construït una família.

Amb la seva primera obra, la novel·lista resident s’ha anat fent un forat dins el sector literari. I és que amb Cloacas de lujo Montero va plasmar sobre paper en un volum de 654 pàgines una novel·la negra carregada d’intriga, però també amb pinzellades de passió, desamor i fins i tot un toc d’erotisme. La trama del llibre se centra en la investigació d’una xarxa de tràfic d’òrgans que els venia en el mercat negre.

Montero va apuntar que la seva segona obra podia tenir alguna cosa a veure amb Cloacas de lujo. “Encara que va ser una obra conclusiva, que va tancar tots els punts oberts, la saga continua i no em falta inspiració. La segona part serà una història nova en què part dels personatges de la primera es veuran involucrats”.

“Publicar va ser quelcom que va sorgir de sobte”, recorda Montero, que va explicar que “va ser una amiga que va venir a casa i va llegir part de la història la que em va animar a fer-ho. Fins aleshores només escrivia per mi”, recorda l’escriptora, que a més és una apassionada de la literatura.

tracking